Skip to main content

Dåpseske

  • Silje Aunan
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Dette er mitt første innlegg for denne flotte siden. I den anledningen hadde jeg lyst til å vise hva man kan gjøre med bokser, og ikke minst hvordan man kan bruke nydelige babybilder og noter sammen. Det koster ikke mye og det er utrolig enkelt.

Det jeg har brukt her er en boks som er kjøpt på Søstrene Grene. De har så utrolig mange flotte bokser som man kan bruke til det det meste hvis man bare tenker seg om.

Arkene jeg har valgt er ett Bazzill og mønsterarket er fra KaiserCraft. Dette er stanset ut av en serie med dies fra Go Create. Sommerfugelen er stanset ut med en dies fra Joanna Sheen. Resten av matrialet jeg har brukt er hvite halvperler og hjerter, masse ulike blomster, bånd med blonder, og osteklut.

Det nydelige motivet og notene er hentet fra Mon Bonbon. Det er utrolig god kvalitet på disse motivene selv om du skriver dem ut hjemme.


Et lite tips fra meg helt på slutten: Det er lov å blande fargene. Dette er en dåpsgave til jentebaby - og se hvor flott det blir selv om man velger å bruke både grønn og blått som bakgrunnsfarge.


Tusen takk for at du ville lese å se på mitt første «verk» for Barnemix.

 

Motiv: Mon Bonbon

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene