Skip to main content

Falken

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Tom Egeland
Leseeksemplar fra Capitana

En trikk blir kapret i Oslo sentrum. For gislene og politiet enter et åndeløst mareritt.

Med politiet på hjul kjører trikken rundt i byen en stekende het juli-ettermiddag. Ingen vet hva som foregår bak de tildekkede vinduene.

I denne intenst spennende thrilleren følger vi kaprerne, gislene, politiet, politikere og mediene - minutt for minutt, hjerteslag for hjerteslag.

 

Forfatter: Tom Egeland
Forlag: Capitana
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 478
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg har kun lest en bok av denne forfatteren før; Ulvenatten. I utgangspunktet trodde jeg ikke dette var en bok for meg, men der tok jeg feil. Boka er intens spennende, men samtidig vond å lese. Ikke minst er handlingen veldig realistisk i våre dager.

Kjempebra bok. Krim på en annen måte enn de bøkene jeg vanligvis leser.


Om forfatteren:
Tom Egeland (født 1959) er tidligere journalist og nå fulltids forfatter. Tom Egelands populære, bestselgende teologiske thriller om arkeolog-detektiven Bjørn Beltø er oversatt til ikke mindre enn 24. Språk. Egeland har mottatt en rekke litterære priser – blant annet Rivertonprisen og Riksmålsprisen. Han har også blitt tildelt ARKs barnebokpris for ungdomsromanen «Katakombens hemmelighet».Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Bonnier