Skip to main content

Harry Potter Collage - 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
: Spillet er mottatt for vurdering av Toy :

Da jeg fikk et Harry Potter-puslespill for å teste, ble alle hjemme fornøyde. Selv har jeg ikke sett en hel Harry Potter-film, men sønnen har sett alle - og datteren i huset har lest alle bøkene flere ganger, og sett alle filmene så mange ganger at hun kan de utenat.

Vennegjengen hennes hadde en periode hvor de jevnlig arrangerte Harry Potter-maraton, hvor de døgnet og så på som mange av filmene som de rakk. I 2011 var vi dessuten i Disney World, og Harry Potter-land, så da hun ankom Harry Potter-maratonene i Harry Potter-kappe og med egen tryllestav, ble samlingene en suksess.

Dette puslespillet iallefall er av merket New York Puzzle Company, som har mange fine motiver fra Harry Potter-filmene, og har 1000 brikker. Vi synes at det er et greit antall med brikker som er helt overkommelig å pusle.

Når jeg la ramma på dette puslespillet, ble jeg raskt i tvil om jeg hadde funnet alle rammebrikkene. Brikkene er ganske varierte i både størrelse og form. Det viste seg at jeg hadde funnet alle brikkene. Ramma får ulike antall brikker pga størrelsen. Det at brikkene har så "rar" form, kan også gjøre at det blir en utfordring å finne riktig brikke innimellom. Men det er jo kjempegøy!

Jeg likte godt dette motvet som består av en samling med bilder fra de ulike filmene. Harry Potter-ekspert-datteren var innom og hjalp et par ganger. Hun kunne ofte bare se på en brikke, og visste dermed hvilken film det var fra, og hvor på motivet brikken hørte hjemme.

Ellers synes jeg at brikkene holdt god kvalitet, og at de hang greit sammen. Jeg storkoste meg med dette puslespillet som det tok meg fire dager å fullføre.

 

Utsnittsbilder:

 

 

Dette puslespillet distributeres i Norge av Toy. Dersom du vil ha mer informasjon om hvor du kan få kjøpt det, ta kontakt med distributør  på telefon: 48 11 88 78.

 

 
Navn: Harry Potter Collage
Merke: New York Puzzle
Antall brikker: 1000 (39 x 26 og 40 x 24 brikker)
Størrelse: 67 x 49 cm

 

 

 Dette spillet er levert fra Toy

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.